2022-04-04 10:15:31• hírek • közlemény

Könczey Elemér munkáiból nyílik kiállítás Nagykárolyban

április 07 - április 25

2022. április 7.  és április 25. között a nagykárolyi Károlyi-kastély emeleti kiállítótermében “Dackorszak” címmel karikatúrakiállításra kerül sor Könczey Elemér munkáiból.

Könczey Elemér grafikus, karikaturista, egyetemi oktató, aki 1999-ben kezdett el karikatúrákat készíteni. Azóta ötezernél is több humoros rajza jelent meg nyomtatásban, újságokban, időszaki kiadványokban, könyvekben. Mindennapi életünk sajátos fonákságait látva szokott rajzceruzát ragadni. Egyfajta görbe tükröt tart elénk a világról és magunkról igényesen kimunkált művészi igényű grafikáival. Olyan tükröt, amelyen szinte sohasem hahotázunk, inkább jóízűen mosolygunk. Munkái azonban nem csak egyszer „olvasható” vizuális viccek. A befogadó olyan réteges mondanivalót fedezhet fel munkáin, amely felhívja figyelmünket a mindennapi életünk kérdéseire és döntéseire, finom humorát szeretetteljes iróniával fűszerezi.


A kiállítás anyagában 150 rajzot találunk majd, amelyek kétségtelenül mosolyt csalnak mindazok arcára, akik megtekintik!


Az esemény megnyitójára április 7. kerül sor délután 16.00 órai kezdettel.


A szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak mind a megnyitóra és a kiállításra egyaránt, amelyekre a belépés ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: